Semesterhus under sommaren


Nu har solen äntligen beslutat sig för att titta fram över Svea rike, och inte en dag för tidigt. Förra året valde jag att spendera sommaren inrikes men detta år blir det förhoppningsvis en tripp ner till Frankrike och möjligtvis även till någon semesterstuga utanför Stockholm. Till skillnad från vad många tror behöver det inte kosta allt för mycket att hyra en sommarstuga under sommarperioden. För några tusenlappar kan man oftast få ihop något en bit utanför Stockholm utan större problem.

boka billiga semesterhus

Föregående år bokade jag min resa på nätet och det gick alldeles utmärkt. Genom att kombinera olika erbjudanden lyckades jag spara några hundralappar på boendet. En grym sida där man kan boka både boende och resor är Expedia.se, där får man tillgång till billiga hyrbilar, boende och även flyg om man nu skulle behöva det. Ett annat hett tips för att få tag på semesterhus är att leta kring Blocket.se där finns det ibland guldklimpar att ta del av, dock är konkurrensen också mycket större. Simkläder och övrig sommarutstyrsel lyckades jag få ihop för en billig peng genom att använda rabatter till sidan Jotex. Minns inte exakt hur stor rabatt jag fick senast, men vanligtvis kan man ofta få ihop cirka 30-40% på sitt köp som ny kund.

  1. No comments yet.
(will not be published)
  1. No trackbacks yet.