Dagsutflykter


Bor du i Stockholm och vill åka på en heldagsutflykt i Stockholmsskärgård så bör du läsa vidare. Vill du göra en utflykt till Stockholms fina skärgård så är Cinderellabåtarna det perfekta färdmedlet. Ta dig snabbt och enkelt till ytterskärgårdens Möja eller Sandhamn. På vägen stannar båten även till vid de populära destinationerna Vaxholm, Grinda och Finnhamn samt flera andra smultronställen i Stockholms skärgård. Passa på och njut av mat och dryck i båtens uppskattade restauranger. Väljer du exempelvis att åka till Gällnö så kommer du till en lugn och stillsam ö i mellanskärgården. Här finns badmöjligheter och vandrarhem om du vill stanna kvar. Med Cinderella tar det 1,5 tim att komma fram. Gällnö är ungefär 500 hektar stor och till största delen täckt av blandskog, odlad mark och beteshagar. På ön finns en gård som fortfarande drivs som ett lantbruk. Kor betar i de stora, vackra hagarna. Långt tillbaka bestod Gällnö av flera öar omgivna av grynnor och bränningar. En en enkelbiljett kostar endast 160 kr. Detta är en perfekt minisemester för familjen att uppleva när det svenska vädret tillåter. För att hitta fler skärgårdsdestinationer kan du besöka Stromma.se.

  1. No comments yet.
(will not be published)
  1. No trackbacks yet.